Zaoudi (AFC): “AMVJ was mes en vork vergeten”

Het was voor veel AMVJ’ers een weerzien van een oude bekenden bij AFC Zaterdag. Het aantal spelers met een verleden bij AFC was op twee handen te tellen, terwijl AMVJ-trainer Ricky Kumar er ook heeft gezeten. In aanloop naar het duel gingen er al de nodige appjes rond. AMVJ ging roemloos ten onder en moest zijn meerdere erkennen: het werd 0-6 voor AFC.

AFC-trainer Mohad Zaoudi vatte de sfeer rond de wedstrijd goed samen. “Het is toch een beetje AFC Zaterdag 1 tegen het derde. Het is een wedstrijd die leeft, helemaal na het artikel in De Telegraaf.” Donderdag plaatste de krant een interview met AMVJ-trainer Kumar, met als kop ‘We gaan ze opvreten’. Voor koploper AFC was er geen betere motivatie mogelijk. Zaoudi knipte het artikel uit, liet het in de kleedkamer zien en er was geen wedstrijdbespreking meer nodig. “We gingen er op en er over. Dat deden we uitstekend.” Lachend vervolgt hij: “AMVJ wilde ons gaan opvreten, maar ze zijn hun mes en vork vergeten…”

Kumar zag zijn ploeg het erg lastig hebben tegen een gedreven AFC. “We hadden een totale offday. Het lukte ons niet eens om de bal meer dan drie keer over te spelen…”

Aankomend weekend krijgt koploper AFC bezoek van Jong Holland. AMVJ moet proberen zich te herpakken tegen EVC.

Foto: Ton van Eenennaam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)