Zeeburgia spreekt met nieuw contract vertrouwen uit in Bert Blank

Bert Blank heeft ook volgend seizoen de leiding over zondag eersteklasser Zeeburgia. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste jaar in Amsterdam, nadat hij werkzaam was bij FC Volendam Onder-19, ZAP en RKEDO.

“Ik voel me echt thuis bij de club en deze selectie. De Voetbalacademie staat qua organisatie goed en het draait bij Zeeburgia echt om voetbal”, laat Blank op de website van de club weten. Zeeburgia had lange tijd de rode lantaarn van de eerste klasse A in handen, maar heeft inmiddels de weg omhoog gevonden met tien punten uit de laatste vijf duels. De Amsterdammers staan slechts op doelsaldo nog onder de nacompetitiestreep.

Daarover zegt Mike Kolf (Hoofd Opleiding): “Na een qua resultaat roerige start hebben we met elkaar ervaren hoe Bert de boel op de rit heeft gekregen. Ik heb er veel vertrouwen in dat deze stijgende lijn zich alleen maar doorzet.” Ook het bestuur van de club is tevreden over de oefenmeester. “Bert is een zeer gedreven trainer en past mede daarom goed bij de club. Het is mooi dat we met hem blijven werken aan de ontwikkeling van onze jonge spelers die doorstromen van de jeugd naar de seniorenselecties”, aldus voorzitter Marianne van Leeuwen.

Foto: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)