Home / Tweede Divisie / Zege voor AFC op bezoek bij koploper HHC Hardenberg
Raily Ignacio

Zege voor AFC op bezoek bij koploper HHC Hardenberg

AFC heeft zaterdagmiddag een knappe en belangrijke overwinning geboekt op koploper HHC. Het werd in Hardenberg 0-2 voor de Amsterdammers.

De eerste helft in Hardenberg was niet echt om over naar huis te schrijven. Na rust kwam AFC op voorsprong, toen Milan Hoek de bal achter doelman Danes schoot. Namens HHC kreeg Etten een grote kans om de gelijkmaker op het scorebord te zetten, maar zijn schot ging voorlangs.

In de slotfase was er dan toch nog wat spektakel. De doelman van HHC ging mee naar voren bij een hoekschop. AFC kon daarna echter counteren, waarop de doelman besloot aan de noodrem te trekken. Dat leverde hem logischerwijs een rode kaart op. HHC had al drie keer gewisseld, dus moet invaller Hemmink op doel. Ook hij ging in slotseconden nog eens mee naar voren, waarna Raily Ignacio in de achtste minuut van de blessuretijd in de tegenstoot de 0-2 maakte.

Zo ligt de titelstrijd weer helemaal open in de Tweede Divisie. AFC staat nu derde op slechts 3 punten achterstand van HHC. Daartussen staat nog Katwijk, dat één punt meer heeft dan AFC.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Tweede Divisie

Foto: Tom Poederbach

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend