Coach Bnar Toofeek (midden) verlengt tot 2024.

Zesde seizoen voor coach Bnar Toofeek bij RODA’23

Bnar Toofeek blijft ook komend seizoen trainer van zondag tweedeklasser RODA’23. De coach begint dan aan zijn zesde seizoen als hoofdtrainer op het sportpark aan de Noorddammerweg in Bovenkerk.

“Vanuit een zonnig trainingskamp in Albufeira is RODA ’23 verheugd te kunnen melden het contract met hoofdtrainer Bnar Toofeek opnieuw te hebben verlengd. Dat wordt alweer zijn zesde jaar als hoofdtrainer bij de Bovenkerkse vereniging. Als jongen van de club beschikt Toofeek (34) dit seizoen over een vrij jonge maar getalenteerde selectie die het uitstekend doet en op dit moment de vierde plaats in de zondag tweede klasse bezet. Naast de vaste kern van spelers die zijn gebleven dit seizoen, zijn diverse oud-jeugdspelers – waarvan velen in de jeugd onder hem hebben gespeeld – teruggekeerd om de selectie te komen versterken”, aldus de technische commisie en het bestuur in een gezamenlijke verklaring.

“De sfeer in de groep is uitstekend”, vervolgen Erik Wind en Jeroen van den Boogaard. “Wat ook af te leiden valt uit de animo voor het trainingskamp. Nagenoeg de hele selectie is met de sponsoren, het bestuur en technische staf afgereisd naar Portugal om zich door middel van teambuilding en het spelen van de Algarve cup voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Met als ultiem doel invulling te geven aan de ambitie om te promoveren naar de eerste klasse.”

In het verlengen van het contract geeft RODA’23 ‘een blijk van waardering’. En omgekeerd is het aanblijven een goede zaak voor de vereniging.

Afgelopen donderdag vertrok de selectie naar Portugal voor een vierdaags trainingskamp. Behalve de voorbereiding op de competitie, is er ook ruimte voor teambuilding en gesprekken. De formatie hervat op zondag 22 januari de competitie in Vijfhuizen met een wedstrijd tegen DSOV.

Bron: RODA ’23

Foto: Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)