Zesklapper ZSGOWMS tegen Bloemendaal

Er is een nieuwe koploper in de zondag tweede klasse B en dat is ZSGOWMS. Na het gelijkspel van De Meer tegen VFC uit Vlaardingen heeft ZSGOWMS de plek als lijstaanvoerder overgenomen. De zeer ruime overwinning op BVC Bloemendaal hielp daar zeker bij.

Op Sportpark Ookmeer was het al snel raak voor de thuisploeg. Een voorzet werd door een Bloemendaalse verdediger compleet verkeerd geraakt, waardoor de bal met een boog achter doelman Barry van den Brink kwam: 1-0. Tiago dos Santos maakte vervolgens de tweede treffer van de Amsterdammers. Spits Donny van der Pol maakte twee opeenvolgende doelpunten, hij was verantwoordelijk voor de 3-0 en de vierde treffer van ZSGOWMS. Vervolgens wederom een dubbelslag, want Sheverinio Blanker maakte het vijfde en zesde doelpunt.

De oranjehemden uit Bloemendaal keerden huiswaarts zonder punten, maar ook zonder de eretreffer. Aankomende dinsdag speelt ZSGOWMS weer een wedstrijd, ditmaal een thuiswedstrijd tegen Heemstede voor de districtsbeker. Heemstede begon dus goed in de poulefase van de beker, maar in de competitie bekleedt het de elfde plek in de vierde klasse. De volgende competitiewedstrijd van ZSGOWMS is zondag 29 oktober tegen Sporting Martinus. Om 14:00 uur wordt er op Sportpark Ookmeer afgetrapt.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)