Zesklapper ZSGOWMS tegen VFC

Sportpark Ookmeer was het decor van een wedstrijd tussen ploegen afkomstig uit twee verschillende delen van de ranglijst. ZSGOWMS, als derde geklasseerd, ontving VFC dat tiende positie in de Zondag Tweede klasse B bezet. De thuisploeg boekte een ruime zege, waarbij de Amsterdamse doelpunten eerlijk verdeeld waren per speelhelft.

Bij de Amsterdammers namen Mohamed Hadra en Sebastiaan Fritz wederom plaats op de bank. Na het gedwongen vertrek van Jethro Abram nam Hadra, eveneens de trainer van het zaterdagteam van ZSGOWMS, het stokje over. Hierbij wordt hij geassisteerd door Fritz. “De eerste 20, 25 minuten waren niet al te best vanuit onze kant. Dus we besloten om in te grijpen”, lichtte Fritz toe na de wedstrijd. Er werd dus gewisseld en de formatie werd iets aangepast. “Vanaf dat moment waren de bovenliggende partij.”

De Vlaardingers beschikken over enkele balvaardige spelers, waarvoor ZSGOWMS op hun hoede moest blijven. Dit soort spelers heeft de thuisploeg echter ook. Raven Bergwijn opende de score door de 1-0 binnen te schieten. Wel kwam VFC op gelijke hoogte, een penalty werd binnengeschoten. Voor rust maakte Donny van de Pol de 2-1 en was Bergwijn voor de tweemaal trefzeker: 3-1.

Na rust bleef ZSGOWMS heer en meester en kwamen de Amsterdammers amper in gevaar. Haitam Ibrahimi maakte de 4-1, terwijl Yassine Farah de 5-1 maakte. De laatste treffer van ZSGOWMS werd gemaakt door Richie Agyapong, na een zeer goede actie van Noureddine Lakbila op de flank.

De reeks hoopt ZSGOWMS door te zetten. Aankomende zondag wacht nogmaals een thuiswedstrijd. Hekkensluiter SDZ komt op bezoek op Sportpark Ookmeer. Bekijk hier de stand, uitslagen en het programma van de Zondag Tweede klasse B.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)