ZOB komt knap terug van 0-3 achterstand

ZOB is zaterdagmiddag knap teruggekomen na een 0-3 achterstand tegen Forum Sport. Het werd uiteindelijk 3-3.

Voor rust was ZOB op een 0-2 achterstand gekomen via goals van Haitam el Marid en Mike de Graaf. Tussendoor had Colin Coenderman voor ZOB nog een penalty gemist. Tien minuten na rust werd het ook nog 0-3, via wederom El Marid. Daarmee leek de wedstrijd beslist, maar invaller Kid Ronday wist de ploeg van Mohad Zaoudi de achterstand in no time weg te poetsen.

Meteen na de 0-3 van Forum Sport kopte Ronday de 1-3 binnen uit een afgeslagen corner. Twee minuten later maakte hij ook de 2-3. Stefan van Wonderen werd de diepte in gestuurd en Ronday kopte vervolgens de aansluitingstreffer binnen. Nog eens een paar minuten later maakte Marko Pals er bij de paal 3-3 van. Er was nog een klein half uur te gaan, waarin ZOB zelfs nog voor de winst kon gaan. Dat lukte niet meer, maar gezien de slechte start was een punt een goed resultaat.

Bovendien verloren Zwaluwen ’30 en AFC, waardoor ZOB op die ploegen een puntje uitloopt. Een veilige plek is ook nog altijd binnen handbereik voor ZOB, dat komend weekend afreist naar Wateringen voor het duel met VELO.

Archieffoto: José Mol