ZOB niet bij machte om het AFC ’34 lastig te maken

In de thuiswedstrijd voor de beker tegen AFC 34 uit Alkmaar, heeft ZOB met 0-2 verloren. ZOB liep al snel achter de feiten aan, al in de eerste minuten kwam de ploeg uit Alkmaar op voorsprong.

Na deze snelle voorsprong zakte AFC 34 wat in en liet het ZOB komen tot aan het strafschopgebied. ZOB combineerde aardig, maar omdat het tempo te laag lag, leverde dat weinig gevaar op.

Dennis_Jansen_in_actie.JPG

Ook de in de tweede helft wachtte AFC ’34 af, maar het lukte ZOB niet om terug te komen in de wedstrijd. Sterker nog, het waren de Alkmaarders die weer tot scoren kwamen. Een voorzet vanaf links werd door de vrijstaande spits binnengekopt.

ZOB probeerde het daarna nog wel, maar was niet bij machte om iets terug te doen. De groepsfase van de beker zit er nu al op voor ZOB, omdat HBOK uit de poule werd geschrapt na het opstellen van een geschorste speler. Voor ZOB is het dus afwachten of de volgende ronde gehaald wordt.

Aanstaande zaterdag wordt het duel tegen HBOK gespeeld als vriendschappelijk duel.