Home / Algemeen / ZOB schiet weinig op met punt tegen Die Haghe

ZOB schiet weinig op met punt tegen Die Haghe

ZOB hervatte zaterdag de competitie met een belangrijk duel: de nummer 13 trad aan tegen hekkensluiter Die Haghe. De degradatiekraker eindigde in 0-0.

De ploeg van trainer Mohad Zaoudi kwam na 38 minuten met 10 man te staan en knokte zich met een man minder en met veel inzet naar een 0-0 gelijkspel. Bij winst had ZOB twee plaatsen kunnen stijgen in de competitie. Met het ene punt schoten beide ploegen niet veel op.

In de wedstrijd kwam Die Haghe als eerste gevaarlijk door, in de 4e minuut werd een inzet vanaf de rechterkant knap gepakt door doelman Tim van Duuren en ook de volgende kans was voor de ploeg uit Den Haag. Na een klein half uur werd ZOB voor het eerst gevaarlijk. Een vrije trap van Dennis Jansen werd bij de tweede paal door Rowin Mol over gekopt. Niet lang daarna stichtte ZOB wederom gevaar via Kid Ronday, maar zijn inzet werd met de voet gestopt.

ZOB leek wat beter in de wedstrijd te komen, maar kwam met 10 man te staan na rood voor Marco Pals. De scheidsrechter had een slaande beweging gezien. Het was lang niet de enige kaart in de eerste helft, want er vielen ook nog zes gele kaarten.

In de tweede helft creëerden beide ploegen niet echt veel kansen, en werd de strijd voornamelijk op het middenveld gespeeld. ZOB laat zich met 10 man wat inzakken en loerde op een snelle counter. Die Haghe kon niet echt profiteren van de man meer situatie en werd pas met ruim een uur op de klok wat gevaarlijker. Toch was het ZOB dat ruim een kwartier voor tijd de score dacht te openen. Maar de kopgoal van Ronday werd afgekeurd wegens buitenspel. Even later kreeg Die Haghe een levensgrote kans op de voorsprong, nadat ZOB de bal zomaar inleverde. Van Duuren redde echter knap in de een op een situatie. Er volgde nog een rommelige slotfase, waarna de wedstrijd eindigde in 0-0.

Bekijk hier de stand en het programma in Zaterdag 1a

Bron: Jan van der Molen

Foto’s: José Mol

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
ZOB
Send this to a friend