ZSGOWMS

ZSGOWMS biedt goed partij aan OFC in oefenduel

Voor OFC stond dinsdag eigenlijk een oefenduel met hoofdklasse SDO op het programma, maar die ploeg zegde af. Maar ZSGOWMS werd bereid gevonden om een oefenduel te spelen. En hoewel het krachtsverschil op papier groot was tussen de Derde Divisionist en de derde klasse, bood ZSGOWMS goed partij.

Al was het niveau van de wedstrijd wel van ondergeschikt belang, want OFC was vooral blij dat er toch nog een tegenstander gevonden werd. ZSGOWMS bracht een hard werkende ploeg op de mat en kwam net voor rust zelfs op 0-1 na een goed uitgespeelde aanval.

In de tweede helft kwam OFC meer aan voetballen toe, al had het wel een penalty nodig om op 1-1 te komen. Daarna pakte de ploeg uit Oostzaan de voorsprong en breidde uit van 2-1 (El Yaghmouri) naar 3-1 (El Amrani). Vlak voor tijd kwam ZSGOWMS nog terug tot 3-2. Daar leek hands aan vooraf te gaan, maar dat werd over het hoofd gezien door de scheidsrechter.

Voor ZSGOWMS was dit het eerste duel van de voorbereiding. Het volgende duel is zondag bij Legmeervogels. OFC oefent zaterdag weer, in Katwijk bij Quick Boys.