ZSGOWMS en Sporting Martinus komen opnieuw niet tot scoren

Net als het heenduel aan het begin van het seizoen zijn ZSGOWMS en Sporting Martinus er niet in geslaagd om een doelpunt te maken. Opnieuw eindigde de subtopper in de zondag derde klasse in een doelpuntloos gelijkspel: 0-0.

Met een 12-0 overwinning hadden de Amsterdammers enorm veel vertrouwen getankt voor het duel met Martinus. De thuisploeg probeerde op eigen veld het spel te maken, aangezien Sporting Martinus geen vuist kon maken. De lat stond een openingstreffer in de weg. Naarmate de eerste helft vorderde, kropen de gasten, die veelal onzorgvuldig in de passing waren, langzaam uit hun schulp. Verder dan een kopbal van Niek Koning en een schot van Hassan Makdan, twee ongevaarlijke speldenprikjes, kwamen de Amstelveners niet.

In de tweede helft gooide ZSGOWMS er een schepje bovenop om snel orde op zaken te stellen. Sporting Martinus werd in de verdediging gedrukt en kon zelf aanvallend geen gevaar meer stichten. Het lukte de thuisploeg niet om de Amstelveense muur te doorbreken, waardoor de brilstand ook het einde haalde. Voor Martinus een gewonnen punt, ZSGOWMS had op basis van het veldoverwicht meer verdiend.

Beide ploegen schieten weinig op met de puntendeling. ZSGOWMS blijft derde staan, terwijl Sporting Martinus op de ranglijst gepasseerd werd door Schoten en Ouderkerk (de komende tegenstander van ZSGOWMS). De Amstelveners staan nu op de zesde plaats. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag derde klasse C.