ZSGOWMS meldt komst van oud-prof Kivuvu (DUNO) en terugkeer Makraou (AGB)

Zondag derdeklasser ZSGOWMS heeft zich voor komend seizoen versterkt met Dominique Kivuvu. De voormalig profvoetballer van onder meer Telstar en NEC komt over van DUNO, waarmee de 31-jarige middenvelder dit seizoen in de zaterdag Hoofdklasse speelde.

De geboren Amsterdammer begon met voetballen bij Neerlandia/SLTO en debuteerde in 2005/2006 in het betaald voetbal bij Stormvogels/Telstar. Dat verruilde hij op negentienjarige leeftijd voor NEC. In Nijmegen kwam Kivuvu tot 75 wedstrijden in de Eredivisie. Nadat zijn contract na vier jaar was afgelopen, ging de middenvelder het avontuur in het buitenland aan. Hij speelde voor CFR Cluj (Roemenië), Mjällby AIF (Zweden), Kabuscorp SC en Progresso Sambizang (allebei Angelo) voordat Kivuvu in 2016 bij FC Oss terugkeerde in Nederland. Daar eindigde een jaar later ook zijn profcarrière om vervolgens via DOVO en DUNO nu weer naar Amsterdam te gaan.

Kivuvu is niet de enige opvallende aanwinst. Zo keert Younes Makraou na drie jaar afwezigheid terug bij ZSGOWMS. De vleugelaanvaller droeg dit seizoen het shirt van buurman AGB, waar hij met tien goals clubtopscorer van de eersteklasser werd. Tevens sluiten zijn ploeggenoot Mustafa Ucar, Romell Blankenzee (Arsenal), Noah Habte (Pancratius), Mahmut Tamul (Sloterdijk), Gregory Blank (De Meteoor) en Mohamed El Ghzaoui (ex-Lienden, momenteel clubloos) na de zomer aan op Sportpark Ookmeer. Daar staat nog tegenover het vertrek van Yassin el Haddad, Abdelwahid Akoub (beiden DCG) en Sidney Schmeltz (Hoofddorp).

Foto: Frans van der Horst | Younes Makraou

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)