ZSGOWMS sluit seizoen af met overwinning op Sporting Martinus

In een duel om des keizers baard heeft zondag derdeklasser ZSGOWMS met 2-4 weten te winnen van Sporting Martinus. De ploeg van Rob Rijnink was al verzekerd van een ticket voor de nacompetitie, terwijl de gastheren ook niets meer om voor te spelen hadden.

Ondanks het feit dat er niets op het spel stond, werd het geen saaie wedstrijd in Amstelveen. Beide ploegen konden vrijuit spelen en resulteerde dit in veel kansen. Het bleef in de eerste helft bij slechts één treffer: voor ZSGOWMS opende Yassine el Haddad de score met de 0-1. Na de rust vielen de doelpunten gemakkelijker. Martinus-jongeling Ralph Rekkers scoorde vlak na rust twee keer in korte tijd, eerst na een goede actie en daarna na een geplaatst schot van afstand.

Sporting Martinus nam daarmee de leiding, maar kon deze gedurende de tweede helft niet vasthouden. ZSGOWMS zette een paar keer aan en wist alsnog drie keer te scoren. Allereerst bracht Naoufal Haddadi de ploegen na 72 minuten weer op gelijke hoogte. Daarna zorgde Oseas Martin er met de 2-3 voor dat de Amsterdammers weer aan de leiding kwamen. Vlak voor tijd bepaalde Doganay Goc de eindstand op 2-4.

ZSGOWMS kan zich nu gaan opmaken voor de strijd om promotie naar de tweede klasse. In de eerste ronde van de nacompetitie wacht een uitwedstrijd bij Zwaluwen Utrecht’11. Sporting Martinus is als vijfde geëindigd en kan genieten van de zomerstop. Kijk hier voor alle uitslagen en de eindstand van de zondag derde klasse C.

Foto: Alex van Elven

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!