ZSGO verslaat KDO op de valreep

ZSGOWMS speelt na zege op Zwaluwen ’11 promotiekraker tegen VVIJ

ZSGOWMS speelt aankomend weekend dé wedstrijd van het seizoen. De Amsterdammers nemen het namelijk op tegen VVIJ dat afgelopen seizoen nog in de tweede klasse te vinden was.

Een paar dagen geleden stond ZSGOWMS, dat met een promotietitel op zak als tweede eindigde in de competitie, nog tegenover Zwaluwen Utrecht ’11. Na een stroeve eerste helft, waarin de bezoekers zelfs op een voorsprong kwamen te staan, slaagde ZSGOWMS er na rust in om het verschil te maken. Onder meer de talentvolle Oseas André wist zijn ploeg bij de hand te nemen door als invaller een doelpunt op het scorebord te zetten.

Het betekent dat het seizoen voor ZSGOWMS nog even doorgaat. Zondagmiddag staat om 14:00 uur de wedstrijd tegen VVIJ op het programma die op het sportcomplex van FC Breukelen zal plaatsvinden. Op het spel daarbij staat promotie naar de tweede klasse.