ZSGOWMS verslaat De Volewijckers na rust

Afgelopen dinsdag speelden De Volewijckers een oefenwedstrijd tegen ZSGOWMS. Op Sportpark Buiksloterbanne werd er om 20:00 afgetrapt. Voor rust vielen er geen goals. Bij vlagen lieten De Volewijckers goed voetbal zien.

Na rust liep ZSGOWMS uit naar een 3-0 overwinning. De club uit Amsterdam Nieuw-West werd op een 1-0 voorsprong gezet door Oseas Andre, op aangeven van Doganay Goc. Ook bij de tweede goal was Goc de aangever. Dit keer was het Mustafa Ucar de doelpuntenmaker. Laatstgenoemde maakt tevens de 3-0, uit een penalty. In de tweede helft had ZSGOWMS nog meerdere kansen, maar deze wist de ploeg niet te benutten.

ZSGOWMS oefende al eerder. Tegen OFC werd er met 3-2 verloren, wel werd er met 3-0 gewonnen van Legmeervogels uit de eerste klasse.