Home / Zondag 3c / ZSGOWMS boekt zakelijke zege op Ouderkerk

ZSGOWMS boekt zakelijke zege op Ouderkerk

Zondag troffen Ouderkerk en ZSGOWMS elkaar in Ouderkerk. Vanaf het eerste fluitsignaal werd reeds duidelijk dat ZSGOWMS de meerdere was van Ouderkerk. Met verzorgd voetbal dicteerden zij de wedstrijd en gingen er op eenvoudige wijze met een 0-2 zege vandoor.

Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in Zondag 3C

Net als vorige week kwam het met bakken uit de hemel in Ouderkerk. Het grote verschil lag hem in het door de thuisploeg vertoonde spel. Op enkele speldenprikken van Ouderkerkse zijde na, was het ZSGOWMS dat de wedstrijd volledig onder controle had. De neutrale toeschouwer zag een bijzonder verzorgd spelend ZSGOWMS, voor de supporters van Ouderkerk werd het de wedstrijd “uitzitten”.

Zo was het 10 minuten voor rust Younnes Makraou die met een snoeiharde pegel in het dak van de goal de bezoekers op 0-1 bracht. Vlak voor rust werd het 0-2. Waar vlak voor de vrije trap Bryce Day de bal nog van de doellijn wist te halen, werd de daarop volgende vrije trap aan de rand van de 16 fraai ingeschoten. De overigens goed fluitende Onno Jans paste de nieuwe spelregel “aangeschoten hands = hands” zonder pardon toe, wat leidde tot de vrije trap.

Over de tweede helft valt weinig te melden, behalve de scrimmage voor het ZSGOWMS doel vlak na rust.

Ouderkerk staat met 3 uit 3 op de 11e plek en ziet een uitdagende wedstrijd volgende week tegemoet tegen Sporting Martinus in Amstelveen. Deze ploeg verloor met 2-1 van Abcoude en staat gedeeld 2e in de zondag 3e klasse C. ZSGOWMS heeft 4 punten verzameld uit de eerste 3 duels en staat daarmee op de 7e plek. Het treft volgende week FC Abcoude.

Bron: Rob van ‘t Veer

Foto’s: Minke Wiggerink

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend