Home / slideshow / Zwaarbevochten zege voor FC Abcoude

Zwaarbevochten zege voor FC Abcoude

Vorig seizoen troffen Amsvorde en FC Abcoude elkaar ook en won de ploeg uit Abcoude met 1-7. Afgelopen weekend stonden beide teams weer tegenover elkaar en verkochten de Amersfoorters de huid een stuk duurder: 4-2.

Amsvorde nam het initiatief, maar het was FC Abcoude dat halverwege de eerste helft op voorsprong kwam via Regilio Kranenburg. Niet lang daarna viel via Niels Baltissen op aangeven van Jendro Halman ook de 2-0. FC Abcoude had plotseling de smaak te pakken en kreeg verschillende mogelijkheden om er ook 3-0 van te maken. Voordat die goal ook viel, had Halman tussendoor nog een keer de lat geraakt. De 3-0 kwam vervolgens op naam van Lars Beukeboom. Maar daarmee waren de goals in de eerste helft nog niet op, want Danny de Graaf deed iets terug voor Amsvorde.

Na rust wist Amsvorde uit een corner ook de 3-2 te maken en werd het met nog een half uur te gaan behoorlijk spannend. FC Abcoude had het lastig, maar wist wel wederom het aluminium te raken, dit keer via Gioney Capello. Pas een minuut voor tijd viel de bevrijdende 4-2, dankzij Praeben Wolffgramm, die de bal hard in het dak van het doel schoot.

FC Abcoude staat nu op de derde plaats, met 8 punten uit 4 duels. Komend weekend gaat het op bezoek bij Rivierwijkers, dat met één punt de hekkensluiter is.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 3d

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)