Zwanenburg bindt trainer Mehmet Simsek langer

Mehmet Simsek staat ook volgend seizoen aan het roer bij Zwanenburg. De oefenmeester gaat daarmee voor zijn vierde jaar als hoofdtrainer van de zondag vierdeklasser.

Simsek is nog altijd ambitieus om van Zwanenburg een stabiele tweedeklasser te maken. “Toen ik hier kwam drie jaar geleden sprak het mij erg aan dat de club naar de tweede klasse wilden. Het eerste seizoen vertrokken er veel sterkhouders en degradeerden wij.” Afgelopen seizoen was Zwanenburg dicht bij promotie, maar ging het in de nacompetitie onderuit tegen Wijk aan Zee. “We zullen eerst dit seizoen moeten promoveren naar de derde klasse en dan pas verder kijken.”

Dit seizoen is Zwanenburg goed van start gegaan. Zo wist het drie weken geleden de eerste periodetitel te pakken in de zondag vierde klasse E. Nu staan zij derde. “Dit jaar draaien wij erg goed. De eerste acht wedstrijden wonnen we zelfs allemaal. Het doel voor dit seizoen blijft om te promoveren via een kampioenschap en anders via de nacompetitie.”

Sinds dit seizoen is Simsek ook actief als Hoofd Jeugdopleiding bij Zwanenburg. “Ik ben gevraagd door de club en het bevalt mij prima. Op maandag en zaterdag na ben ik elke dag op de club te vinden. Mijn doelstelling was altijd om in de voetballerij te werken, want voetbal is mijn leven. Dat is gelukt en nu is het doel om op ten duur hogerop te komen, alleen met wie dat is nog even afwachten.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)