Home / Algemeen / 1.5 miljoen bezoeken op HAV!

1.5 miljoen bezoeken op HAV!

Gisteren (maandag) heeft de website van Het Amsterdamsche Voetbal de mijlpaal van 1.5 miljoen bezoeken bereikt. De start van het nieuwe seizoen laat zien dat de website blijft groeien en dat er steeds meer liefhebbers zijn die op de hoogte gehouden willen worden van het amateurvoetbal in groot Amsterdam.

Ook buiten onze regio zijn er steeds meer bezoekers actief. Onze meeste bezoekers komen uiteraard uit Amsterdam. Maar ook Amstelveen, Hoofddorp, Almere en Purmerend scoren erg hoog. Met name in Amstelveen is het aantal bezoekers sterk toegenomen.

Sinds de start op 1 januari 2012 (19 maanden geleden) hebben wij meer dan 4000 berichten geplaatst. Verslagen, klassementen, foto reportages, video samenvattingen Wedstrijd van de Week, reportages en natuurlijk de uitslagen en standen worden zeer gewaardeerd. Totaal werden er meer dan 4.5 miljoen pagina’s bekeken.

Voor ons een enorme waardering! Wij zij dan ook met veel enthousiasme het nieuwe seizoen begonnen. Het belang van Het Amsterdamsche Voetbal wordt steeds meer gezien. Veel clubs hebben voor een clubwatcher en/of fotograaf gezorgd zodat u nog beter op de hoogte blijft van wat er allemaal gebeurt in het amateurvoetbal.

Wilt u uw verslagen ook op onze website? Mail dan uw verslagen en foto’s naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Mede dankzij u hebben wij deze enorme groei kunnen maken. Zonder onze vele vrijwilligers, op vele fronten,  was dit absoluut niet mogelijk geweest. Dank voor uw steun!

Mathijs Groenenwoud en Jos van Mieghem