27 mei Amsterdams gala in Escape

Op maandag 27 mei organiseert Het Amsterdamsche Voetbal het eerste ‘Gala van het Amsterdamsche Voetbal’.  Op deze manier zullen we het seizoen op een passende wijze afsluiten.  Deze avond zal in het teken staan van verbroedering en vriendschap tussen de Amsterdamse clubs. Naast een spetterend feest zullen deze avond ook de nodige prijzen worden uitgereikt.

In augustus hebben we het Kampioenschap van Amsterdam. In december hebben we Amsterdam Indoor en we willen ook het seizoen op een waardige manier afsluiten middels een gala.  Wij hopen op een feest der herkenning net zoals aan het begin van het seizoen tijdens het Kampioenschap.

Als locatie is gekozen voor discotheek Escape aan het Rembrandtplein. Hartje Amsterdam en een prachtige ambiance voor een feestje. Naast de vele optredens zullen er die avond prijzen worden uitgedeeld aan de beste voetballer van het afgelopen seizoen. Tevens is er een prijs voor het grootste talent en zetten we de coach van het jaar in het zonnetje. En natuurlijk krijgt de BvCM topscorer zijn reis naar Barcelona aangeboden. Uiteraard zullen we ook de kampioenen uit onze regio huldigen.

Hoe de avond er precies uit gaat zien en welke artiesten en DJ’s er zullen komen zullen we de komende periode via de website bekend maken.

Bestel nu alvast je kaarten en zorg dat je er met je hele team bij bent want het ‘ gala van Het Amsterdamsche Voetbal’ mag je niet missen. Naast de gewone toegangskaarten hebben we ook een beperkt aantal VIP tafels. Kijk op de speciale pagina van het gala voor kaartverkoop.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)