Aalsmeer moet het zaterdag afmaken

Zaterdag staat onze laatste wedstrijd van de week op het programma. VV Aalsmeer, uitkomend in de tweede klasse, moet proberen ten koste van eersteklasser Marken proberen te promoveren. Het eerste duel eindigde in 3-3. Uiteraard zullen wij een samenvatting van het duel maken.

Het Amsterdamsche Voetbal zal voor deze laatste wedstrijd van de week samen werken met Voetbal in Aalsmeer.  Beiden websites hebben de handen ineen geslagen om er een mooi video verslag van te maken.

Het eerste duel vorige week eindige op Marken in 3-3. Aalsmeer verspeelde een 3-0 voorsprong. In de laatste twintig minuten scoorde Kevin Giele twee keer en Arno Boes maakte de 3-3. Zaterdag is alle dus nog open. Bij een gelijkspel zal er twee keer vijftien minuten worden verlengd en indien nodig zullen er strafschoppen volgen.

Aalsmeer trainer Anthony Servinus beschikt over een fitte selectie. Ook heeft hij geen last van schorsingen. Marken zal massaal gesteund worden want de club heeft de supportersbus volledig uitverkocht.

Onze wedstrijd van de week tussen Aalsmeer en Marken aan de Dreef begint om half drie. De samenvatting en reacties zijn vanaf zondagmiddag te zien.

De wedstrijd van de week wordt u aangeboden door lasbedrijf Van Vliet en Severin BV