Aalsmeer niet langs Geinoord

Aalsmeer is vandaag met een gelijkspel begonnen in de dubbele ontmoeting met Geinoord. In Aalsmeer werd het 2-2. Om promotie naar de eerste klasse af te dwingen moet er nog wel heel wat gebeuren. Geinoord was de betere ploeg vandaag en dat betekent niet veel goeds voor volgende week.

Aalsmeer kwam al in de 2e minuut op voorsprong. Na een voorzet vanaf rechts kon Peter Neuvel binnenschieten. 1-0. Daarna nam Geinoord het heft in handen en toonde zich de betere ploeg. Een betere balbehandelingen en strakke inspeelpasses. Dit zorgde in de 13e minuut voor de 1-1. Het mindere Aalsmeer kwam echter tegen de verhouding in weer op voorsprong in de 20e minuut. Nu was Neuvel de aangever en kon Calvin Koster via een verdediger binnenschieten. Nog voor rust maakte Geinoord weer gelijk en met een 2-2 stand werd er gerust.

Na rust zakte het spel af en toe naar een bedenkelijk niveau. Aalsmeer was niet in staat om gevaar te stichten en Geinoord had wel het betere van het spel, maar de spitsen werden niet echt gevaarlijk. Na 45 lange minuten voor de toeschouwers was de score niet veranderd en werd er afgesloten op 2-2.

Aalsmeer wacht volgende week de zware taak om bij Geinoord door te komen naar de volgende ronde. Er zal deze week dan wel wat energie bijgetankt moeten worden, want zoals het in de tweede helft acteerde gaat het zeker niet lukken.
Foto’s: Jaap Maars