Foto Jaap Maars: Aalsmeer - Overbos

Aalsmeer pakt belangrijke punten

In de zaterdag tweede klasse A kwam alleen de wedstrijd tussen Aalsmeer en Overbos tot een goed einde. De andere duels werden afgelast of wegens de sneeuwval voortijdig afgebroken. Aalsmeer won met 2-0 door doelpunten van Neuvel en Harte na rust.

Door de zege klimt Aalsmeer naar de derde plaats van de ranglijst. Al is dat een wat vertekend beeld gezien de andere wedstrijden geen doorgang vonden. Gehinderd door grote sneeuwvlokken en een steeds gladder wordend veld slaagde de ploeg van Anthony Servinus er toch in om de punten in eigen huis te houden.

Foto Jaap Maars: Reservespelers van Aalsmeer moeten in de rust de lijnen zichtbaar maken
Foto Jaap Maars: Reservespelers van Aalsmeer moeten in de rust de lijnen zichtbaar maken

Scheidsrechter de Groot twijfelde in de rust (0-0) of hij de wedstrijd wel moest hervatten. Tegen Voetbal in Aalsmeer zei hij: “ Ik vind het veld steeds gladder worden. Je ziet de spelers die gevaarlijk doorglijden. Maar de teams willen verder. Daar sluit ik mij voorlopig bij aan. Ik wil wel dat de lijnen weer zichtbaar worden.” Reserve spelers van Aalsmeer voldeden vervolgens aan de wens van de scheidsrechter zodat er verder gespeeld kon worden.

Foto Jaap Maars: Salih Yildiz was niet te stoppen door Overbos
Foto Jaap Maars: Salih Yildiz was niet te stoppen door Overbos

Een rode kaart (twee keer geel) voor Overbos speler Siyar Kabiri zorgde er uiteindelijk voor dat Aalsmeer de verdediging van de ploeg uit Hofddorp echt pijn kon doen. 37 minuten moesten de gasten met een man minder aan de bak. Het lukte niet.

Eerst was het Peter Neuvel (op aangeven van Salih Yildiz) die scoorde en een paar minuten later was het al 2-0 door Thomas Harte. Wederom op aangeven van Yildiz die zijn directe tegenstander, Danny Welters, een hele vervelende middag bezorgde.

Met dank aan Klaas Leegwater/Voetbal in Aalsmeer
Foto’s Jaap Maars 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)