Abcoude heeft geslaagd trainingskamp in Barcelona achter de rug

Zondag tweedeklasser Abcoude heeft zich in Barcelona voorbereid op de tweede seizoenshelft. De selectie vertrok zaterdagochtend met veertig man naar de Spaanse stad en verbleef daar vier dagen lang. Er werden naast leuke activiteiten ook een aantal trainingen afgewerkt.

Abcoude arriveerde zaterdagochtend op het vliegveld van Barcelona en nadat de spelers en begeleiding ingecheckt hadden in het hotel vertrokken ze naar Camp Nou om tegenover het stadion te lunchen en de wedstrijd Barcelona -Granada te bezoeken. Vervolgens ging de groep gezamenlijk uit eten en waren ze daarna vrij om de stad in te gaan.

abcoude barcelona 2

Zondag werd er onder begeleiding van een goede sportinstructeur een bootcamp afgewerkt en moesten de jongens hard aan het werk en maandag werd er ook nog eens een langdurige fietstocht afgelegd. De selectie heeft daarnaast ook nog twee trainingen van twee uur op het veld gehad en is zo ook conditioneel uitstekend bezig geweest.

Abcoude Barcelona 3

Woensdag vertrok de selectie met een voldaan gevoel weer naar huis. “Het was echt een geweldig trainingskamp” vertelt Abcoude-trainer Joey van Leijenhorst. “We zijn lang bezig geweest met de organisatie en als het dan ook goed verloopt is dat natuurlijk fantastisch. We zijn naar Barcelona – Granada geweest, uit eten geweest, hebben een fietstocht door de hele stad gemaakt, een quizavond gehad en we zijn met de hele groep wezen stappen. We hebben ontzettend veel leuke dingen gedaan maar ook aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft gewerkt.

Verslag: Joey Schoo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)