Adelaar pakt periode en gaat vliegvissen

NFC heeft zich op de voorlaatste dag van de competitie verzekerd van een plek in de nacompetitie. Door een 5-1 zege op AS’80, dat al zeker was van het toetje en veel spelers spaarde, is de derde plaats op de ranglijst een zekerheid. Van een feestje was na afloop niet echt spraken.

Adelaar: “ Ik stap zo in mijn auto. Ik ga naar Tsjechie. Een weekje vliegvissen. De klus is voorlopig geklaard.”  Veel zorgen hoeft Adelaar zich niet te maken dat hij een weekje weg is. Zondag staat er voor de Amstelveners niet meer op het spel. Pas op maandag 20 mei wacht de eerste wedstrijd in de nacompetitie. Wie de tegenstander zal zijn is nog niet bekend. Arsenal of Ilpendam uit de vierde klasse E is de volgende opponent.

05052013 NFCAS80 2

Adelaar: “ Het maakt mij niet zo veel uit wie onze tegenstander wordt in de nacompetitie. Ik ben blij dat we het gehaald hebben. Het kampioenschap was al snel uit het zicht dus we konden niet anders dan ons daarop te richten. Ik hoorde dat we eventueel buurtgenoot Martinus tegen kunnen komen. Ik ben geen Amstelvener dus mij maakt het allemaal niet uit.”

05052013 NFCAS80 Dennis Spitteler

NFC kwam al na drie minuten op voorsprong door een doelpunt van Dennis Spitteler. Na een half uur verdubbelde de aanvoerder de score. Vlak voor rust wordt een handsbal over het hoofd gezien zodat Rody Langenmeijer de 1-2 kan maken. Bilal Bouriri brengt voor rust het verschil weer op twee. Na rust is er van een wedstrijd geen spraken meer. Opnieuw Bouziri en Sander Klaver bepalen de eindstand op 5-1.

 

Foto’s Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
NFC