Adil Jamal (OSV) tegenover oude club DCG: “Voel geen extra druk”

Adil Jamal keert in het kader van districtsbeker voor even terug bij DCG. De 30-jarige aanvaller verruilde die club afgelopen zomer om terug te keren bij OSV. Mocht de aanvaller trefzeker zijn, dan zal hij het doelpunt gewoon vieren.

Op sportpark Ookmeer kende Jamal een ongelukkig seizoen. Pas in de nacompetitie werd handhaving veiliggesteld met de zondag tweedeklasser. “Ik was niet tevreden over het vorig seizoen. We hadden niet verwacht dat we nacompetitie moesten spelen. Daarbij heb ik dit seizoen veel met blessureleed te maken gehad, terwijl ik liever zoveel mogelijk had gespeeld.”

De aanvaller keerde na één seizoen DCG terug bij OSV, de club die hij ruim een jaar geleden juist verliet. In Oostzanerwerf heeft Jamal het naar zijn zin. “We hebben goede selectie voor dit seizoen, met ook een paar spelers van de zondag die erbij zijn gekomen. Ik hoop dat het een mooi seizoen wordt.”

Voordat de zaterdag tweede klasse A van start gaat, moet OSV eerst van het al uitgeschakelde DCG zien te winnen om de volgende ronde van de districtsbeker te bereiken. “Het is leuk om tegen oud-teamgenoten te voetballen. Ik wil altijd scoren, maar ik lig er niet wakker van dat ik per se móet scoren tegen mijn oude club. Ik voel geen extra druk op me schouders.”

Verslag Adam Jamal
Archieffoto boven: Jeroen de Kock

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)