Home / Algemeen / Adil Jamal vertrekt bij OSV en vindt met DCG nieuwe uitdaging

Adil Jamal vertrekt bij OSV en vindt met DCG nieuwe uitdaging

Adil Jamal verruilt aan het einde van het seizoen OSV voor DCG. Na twee succesvolle seizoenen bij de club uit Oostzaan, met onder andere het kampioenschap in de derde klasse, gaat Jamal bij DCG op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De buitenspeler was na een goed gesprek met de nieuwe DCG-trainer Danny van der Moot snel rond met de club. “Ik werd een paar weken geleden gebeld door DCG met de vraag of ik bij de club wilde komen voetballen. Zij misten wat ervaring in de groep en wilden graag dat ik de selectie kwam versterken. Ik denk dat ik op dit niveau redelijk wat ervaring heb en volgend seizoen belangrijk kan zijn voor DCG. Bij OSV kan ik terugkijken op twee fantastische seizoenen, met als hoogtepunt het kampioenschap in de derde klasse vorig jaar en de 22 goals die ik in dat seizoen maakte. OSV is een prachtige club en ik heb het goed naar me zin hier. Ik ben nu echter op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heb ik nu gevonden.”

Adil Jamal tekst

Voordat Jamal naar DCG vertrekt wil hij met OSV eerst het seizoen goed afsluiten en de derde periode winnen. “We zijn nu goed bezig en ik denk dat de derde periode zeker haalbaar is. We hebben nog wel een aantal zware wedstrijden voor de boeg dus het wordt wel lastig. Ik heb zelf vanwege blessures ook niet alles kunnen geven dit jaar dus ik hoop dat ik het seizoen nog goed kan afsluiten.”

Voor volgend seizoen is de technicus vol ambitie. “Ik wil met DCG meedoen in de top van de tweede klasse volgend seizoen. Ik hoop dat we een goede ploeg krijgen en dat we wellicht kunnen promoveren naar de eerste klasse. Ik ga nu eerst mijn stinkende best doen en alles geven voor OSV. Daar ligt nu mijn focus,” besluit Jamal.

Verslag: Joey Schoo
Foto’s: John Beckman

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend