Advertorial: FEBO zoekt het meest fanatieke voetbalteam van Nederland

Het voetbalseizoen is bijna ten einde, maar FEBO maakt zich al op voor komend seizoen. Vanaf vandaag maken alle voetbalteams in Nederland namelijk kans op een heuse FEBO-vestiging – met dagverse en verantwoord gemaakte kroketten – in hun eigen voetbalkantine. Iedereen, vanaf 12 jaar, mag meedoen aan de wedstrijd, die via Instagram verloopt.

De voetbalkantine; de vaste stek voor de roemruchtige derde helft. Jezelf op z’n tijd belonen met een kroketje hoort daarbij. Vooral na een intensieve wedstrijd. “Snacks in de voetbalkantine zijn niet meer weg te denken. En met meer dan 1.2 miljoen amateurvoetballers en ruim 2.500 clubs in ons land gaan er veel van over de toonbank. Als je dan voor een snack kiest, vinden wij het belangrijk dat deze verantwoord is gemaakt, met eerlijke, duurzame ingrediënten”, aldus directeur Dennis de Borst.

“Onze kroketten worden iedere ochtend op ambachtelijke wijze vers bereid, met echte roomboter, slagroom en vers getrokken bouillon, zoals mijn grootvader dat, als banketbakker, in de beginjaren van FEBO al deed. Bovendien komt al ons vlees al meer dan 45 jaar bij dezelfde boeren uit omgeving Amsterdam of De Achterhoek vandaan. Veel mensen weten dat niet.”

In het kader hiervan introduceert FEBO een competitie met de ultieme hoofdprijs voor het komende voetbalseizoen; een échte FEBO-automatiek in de voetbalkantine van het winnende team. Iedere speler van het winnende team krijgt volgend seizoen na elke thuiswedstrijd een gratis kroketje – dagvers en bereid volgens het authentieke FEBO-recept.

Snack je al naar meer? Om mee te doen vraagt FEBO deelnemende teams te laten zien hoe zij de komst van de FEBO-kantine gaan vieren. Dit kan door het persoonlijke Instagramprofiel op openbaar te zetten en een foto of video, met de hashtag #FEBOKANTINE, te posten. FEBO-directeur Dennis de Borst beoordeelt de inzendingen op originaliteit. Ook het aantal likes telt mee; dus hoe meer voetbalvrienden support leveren, hoe beter.

Het winnende voetbalteam wordt op 27 mei 2017 via de FEBO-social mediakanalen bekendgemaakt, waarna de kantine in de zomerstop helemaal FEBO-klaar wordt gemaakt. Voor de algemene voorwaarden en updates rondom de competitie kijk je op www.febo.nl/febokantine.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)