AFC bindt sterkhouders Ignacio en gebroeders Teijsse langer

Tweededivisionist AFC is met het oog op volgend seizoen druk bezig om de huidige selectie bij elkaar te houden. Na een succesvol halfjaar hebben liefst negen spelers aangegeven de club te blijven. Zo zullen Raily Ignacio en de gebroeders Yordi en Kenny Teijsse ook volgend seizoen het shirt van The Reds te zien zijn.

Het trio is met 33 treffers (vijftien voor Ignacio en zowel Yordi als Kenny Teijsse negen) in de competitie verantwoordelijk voor bijna driekwart van de totale doelpuntenproductie van de Amsterdammers. Ignacio vertolkte vorig seizoen als aanwinst van Kozakken Boys al een hoofdrol door AFC in de Tweede Divisie te houden. De gebroeders Teijsse kregen afgelopen zomer op Goed Genoeg de kans om voor het eerst sinds hun jeugd weer samen in één team te spelen. Yordi kwam over van Quick Boys, Kenny speelde bij SC Cambuur.

Naast de drie aanjagers blijven ook Tim Linthorst (overgekomen van Berliner AK), Jonathan Richard, Melvin Grootfaam, Milan Hoek, Derre Kwee en Matthijs Jesse bij de trotse koploper van de Tweede Divisie. Van die zes is alleen Jesse geen vaste waarde in de basiself. De toekomst van trainer Uli Landvreugd, bezig aan zijn eerste seizoen, is nog onbekend.

Foto: Tom Poederbach

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC