AFC Nautilus – Olympia’25 2-2

Vandaag stond er wederom een topper op het programma. Dit keer thuis tegen Olympia’25. Keeper Niels Wutrich staat nog zeker 4 weken aan de kant met een gebroken hand en Arjan de Ridder was vandaag zijn vervanger.
Als snel loopt Nautilus tegen een achterstand aan als de spits van Olympia’25 alert is bij een hoge bal die niet goed verwerkt wordt. Nautilus bleef goed voetballen en kwam voor de rest niet in de problemen. Het goede voetbal leidde uiteindelijk tot een goal maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel. Vlak voor komt Nautilus met 10 man te staan toen Jerry Hollander het veld moest verlaten met een rode kaart.
Na rust een gretig Nautilus dat ook met 10 man goed bleef voetballen. Olympia’25  kwam na een tweede gele kaart ook met 10 man te staan en direct was het raak. Maarten van der Schaaf ronde koelbloedig af. Nautilus ging vol voor de 3 punten maar kwam toch weer achter, ongelukkig kwam de bal voor de voeten van de Olympia’25-spits en die wist wel raadt met dit buitenkansje. Maar binnen een minuut maakte Eussein Oukooms er met een schitterend afstandsschot  2-2 van. De laatste 5 minuten waren er grote kansen over en weer, maar het bleef bij 2-2.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)