Cor ten Bosch

AFC ontslaat per direct Cor ten Bosch

AFC heeft vandaag aan het begin van de avond Cor ten Bosch laten weten hem per direct te ontslaan.  Said Moumane zal morgen tegen ADO’20 de coaching over nemen.   Ten Bosch: “ Ik vind het veel heel vervelend, Ik heb er alles aan gedaan.  Het is op zich ene logische keuze,” reageerde de zojuist ontslagen trainer.

Het vijfde jaar van ten Bosch bij AFC duurt dus net iets te lang. De tegenvallende prestaties zijn de reden van ontslag. AFC haalden in de laatste dertien wedstrijden slechts drie punten. De laatste drie wedstrijden tegen mede degradatiekandidaten Sneek, Chabab en Hollandia haalde AFC slechts een punt. Ten Bosch: “Afgelopen zaterdag tegen Hollandia (3-0 verlies, red.)  was echt beschamend. Ik weet niet waar het aan ligt.  Ik voel met verder prima en ga met mijn gezin aan het Paasdiner. Ik draag AFC een warm hart toe en ga morgen ook zeker kijker. Ik had het gedeeltelijk aan zien komen maar wat er dit jaar allemaal gebeurt is heb ik echt in al die jaren nog nooit meegemaakt.”

De technische commissie van AFC was niet  bereikbaar voor commentaar. Said Moumane zal tegen ADO’20 de coaching verzorgen. Maarten Stekelenburg, de nieuwe trainer, zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf dinsdag de training leiden en vanaf volgende week de coaching over nemen.

Later meer

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)