AFC versterkt zich met Tjeertes

AFC heeft zich op de valreep versterkt mjet Barry Tjeertes. De aanvaller komt over van het Haarlemse EDO. Tjeertes sprak ook met Noordwijk en VVSB maar wilde het liefst voor AFC spelen.

Het afgelopen seizoen werd Tjeertes met EDO kampioen van de eerste klasse zondag door in een beslissingswedstrijd van DEM te winnen. De 21-jarige Hoofddorper scoorde het afgelopen seizoen zestien keer en gaf veertien assists.

De aanvaller, die ook voor het talententeam FCNH uitkwam, speelde in het seizoen 2009/2010 twee wedstrijden in de hoofdmacht van HFC Haarlem. Daarna vertrok hij naar het Italiaanse Monza, de club van Clarence Seedorf. Na zijn terugkeer naar Nederland kwam hij uit voor Lisse en het afgelopen seizoen dus voor EDO.

Tjeertes koos mede voor AFC omdat hij nier meer op zaterdag wilde voetballen. Met de aanvaller heeft AFC de selectie zo goed als rond. Wel zou trainer Cor ten Bosch er graag nog een verdediger en/of verdedigende middenvelder aan zijn selectie toe willen voegen. De Amsterdamse topklasser start de voorbereiding op het nieuwe seizoen al op 9 juli.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)