Home / Algemeen / AFC (zaterdag) verwelkomt ook Rob Rietveld van zondagelftal

AFC (zaterdag) verwelkomt ook Rob Rietveld van zondagelftal

Naast Tom van den Brink krijgt zaterdag eersteklasser AFC volgend seizoen ook de beschikking over Rob Rietveld. De 32-jarige centrale verdediger komt eveneens over van de Zondag 1 van de Amsterdammers, waar hij dit seizoen nauwelijks aan spelen toekwam.

Rietveld draagt sinds de zomer van 2017 het shirt van AFC, waarvoor hij in twee jaar tijd vijftien competitiewedstrijden speelde. Deze jaargang moet hij het doel met een reserverol en kreeg slechts twee invalbeurten (Telstar voor de beker en GVVV-thuis, red.). Hij besloot te stoppen bij de Zondag 1, maar blijft behouden voor de club. Het voetballen in de Zaterdag 1 is namelijk beter te combineren met zijn drukke werkzaamheden. Daarmee sloeg hij interesses van andere clubs, waaronder zijn oude liefde Hercules, af.

Tevens heeft de gedeeld koploper van de zaterdag eerste klasse A zich voor volgend seizoen versterkt met voormalig jeugdspelers Nicolas Parqui (FC Abcoude) en Max de Bruijne (DePaul Blue Demons, Verenigde Staten). Van de huidige selectie hebben Gijs van Zetten, Jort Berghuis, Willem Deetman, Daryl Gerritsen, Danny Goedkoop, Oscar Cardoze, Justin Swart, Joey Singels, Gijs Niehe, Wessel Westerhof, Mike van den Steenhoven, Floris Dokkum, Thierry van der Kooye, Mauritsio Helstone en Mitchell Faerber aangegeven bij de club te blijven.

Foto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC