Home / slideshow / AFC’er Yordi Teijsse betrokken bij ernstig ongeluk
Yordi Teijsse

AFC’er Yordi Teijsse betrokken bij ernstig ongeluk

Yordi Teijsse is zondagmiddag 19 april betrokken geraakt bij een ernstig ongeval, zo meldt zijn club AFC maandagochtend. De aanvallende middenvelder werd per ambulance afgevoerd en ligt momenteel in het ziekenhuis.

De Amsterdamse vereniging geeft aan uit respect voor familie en vrienden geen verdere informatie naar buiten te brengen. AFC stelt dat Teijsse de komende periode in het ziekenhuis wordt verzorgd en hopelijk snel kan beginnen aan zijn herstel. “Wij wensen Yordi en zijn familie veel sterkte toe en hopen Yordi in goede gezondheid weer binnen de lijnen te mogen bewonderen”, beëindigt de club.

Teijsse, die met zijn broer Kenny in het eerste elftal van AFC speelt, kwam in de zomer van 2018 over van Quick Boys. De middenvelder maakte een droomseizoen door met het bereiken van het kampioenschap in de tweede divisie. Teijsse stond dit voetbaljaar op de derde plaats in onze topscorersranglijst.

Update 20 april 20.00

AFC heeft inmiddels laten weten dat Teijsse een val van zijn balkon heeft gemaakt. Zijn val werd gebroken door een plat dak. Vanuit het ziekenhuis laat hij op de website van de club weten: “Het gaat redelijk OK met mij en het verplegend personeel is erg aardig. Ik ben heel blij dat ik er zo vanaf gekomen ben want het had veel erger kunnen aflopen.” Verder meldt de club dat zijn verwondingen mee lijken te vallen, zo wijzen de eerste onderzoeken uit.

Tekst: Jordi Smit
Foto: Tom Poederbach

Bouw nieuw clubhuis AFC loopt nog volgens planning

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend