AGB blijft in spoor koploper na ruime zege op VVA/Spartaan

In de zondag derde klasse C heeft AGB haar zesde wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op Sportpark Ookmeer werd VVA/Spartaan met 5-1 verslagen. De achterstand op koploper ZSGOWMS blijft daardoor beperkt tot drie punten.

Trainer Senel Cebar: “We hebben alleen van ZSGOW verloren en dat was niet eens nodig geweest. We hebben in die wedstrijd de beste kansen gehad. Gelukkig hebben we verder geen punten verspeeld dus we blijven in hun nek hijgen.”

Tegen VVA/Spartaan kwam AGB geen moment echt in de problemen. Na een kwartier zette Cihan Kampur de thuisploeg al op voorsprong. Spartaan deed nog wel wat terug via Rheda Kharkouch, maar nog voor rust zorgde Omar el Aamrani vanaf elf meter voor een nieuwe voorsprong (2-1).

P1130047

Cebar: “ Als elftal staat het allemaal erg aardig bij ons. We hebben misschien iets te veels goals tegen, maar ook op de defensie heb ik weinig tot geen aanmerkingen. Daarnaast hebben we een gedegen middenveld e natuurlijk drie top aanvallers met El Aamrani, Fatig Gungor en de ervaren Lesley van Dams. Die hebben voldoende individuele kwaliteiten om een wedstrijd te beslissen. Ik ben echt trots op mij team.”

P1130058

Na rust verging AGB erg makkelijk. Gungor maakte al snel de 3-1. Thijs Gerritsen en opnieuw El Aamrani bepaalde de eindstand op 5-1. Cebar: “We staan dus drie punten achter op ZSGOWMS, maar die moeten zondag eerst maar eens zien te winnen van DSOV. Wij hebben met de uitwedstrijd tegen Arsenal ook geen makkelijk programma. We zullen zien wie de eerste periode gaat winnen. Ons doelsaldo is in ieder geval stukken beter dan dat van ZSGOWMS.”

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 3C

Foto’s Thijs de Graaf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)