AGB haalt Mitchell de Vries en Quincy Molly op bij Diemen

AGB heeft zich versterkt met twee verdedigers van competitiegenoot Diemen. Mitchell de Vries en Quincy Molly stappen over naar de kersverse kampioen van de zondag derde klasse C. Na Omar el Amrani en Gary Bouwmeester zijn zij de volgende spelers die zich bij de selectie van Senel Cebar voegen.

”Als je de kans krijgt om hoger te gaan spelen dan moet je die pakken,” aldus Mitchell de Vries. De 25-jarige verdediger kende een prima seizoen met Diemen. De promovendus verraste vriend en vijand door lang mee te doen om het kampioenschap, waar AGB uiteindelijk mee aan de haal ging. ”De trainer van AGB heeft mij benaderd na de wedstrijd die wij met Diemen tegen hun speelden. Hij ziet in mij een goede verdediger. Ik kan op iedere positie in de verdediging uit de voeten. Ik heb ontzettend veel zin in het komende seizoen. Ik denk dat er veel voetbal zit in dit AGB. Met deze selectie kunnen we voor een periode gaan.”

De Vries vertrekt bij Diemen terwijl de resultaten uitstekend waren. ”We zijn dit seizoen boven onszelf uitgestegen. Waar ik het meest van baal is dat ik de cruciale wedstrijden tegen KDO en Arsenal heb moeten missen omdat ik ziek was. In die wedstrijden hebben we de titelkansen verspeeld. Toen bekend werd dat Manolito Joren en Tim de Jong (beiden naar Ajax red.) zouden vertrekken ben ik ook gaan nadenken over mijn toekomst. Naast Senel Cebar heb ik ook gesproken met Sergio Comvalius die ik goed ken. Hij vroeg ook of ik interesse had in een overgang. Ik moet wel zeggen dat als AGB niet naar de tweede klasse was gepromoveerd dat ik waarschijnlijk wel bij Diemen was gebleven.”

molly

Ook Quincy Molly werd benaderd door Senel Cebar na de wedstrijd AGB-Diemen. ”Ik speelde toen een sterke partij. Één week later werd ik gebeld door de trainer. Hij heeft me de plannen van AGB voorgelegd en daar was ik over te spreken. Ik had wel oren naar een overstap. Diemen is een ontzettend warme club waar ik altijd terug zou kunnen keren. Maar na zeven jaar ben ik toe aan een nieuwe omgeving. Ik heb hier al mijn doelen bereikt. Ik speel het liefst in het centrum van de verdediging dus Mitchell en ik worden elkaars concurrenten. Ik hoop dat we gelijk bovenin kunnen meedraaien in de tweede klasse.”

Naast het aantrekken van Mitchell de Vries en Quincy Molly heeft AGB zich ook verzekerd van de diensten van Kevin Coenraad (verdediger, Zeeburgia) en Bakary Jobe (aanvaller, Buiksloot).

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!