AGB pas in tweede helft langs Zwanenburg

In de zondag derde klasse C heeft AGB na twee wedstrijden de volle buit. Tegen Zwanenburg werd, na een 0-0 ruststand, met 3-2 gewonnen. Lesley van Dams maakte in de voorlaatste minuut de winnende treffer.

AGB-trainer Senel Cebar: “ Over de eerste helft heb ik niet veel te vertellen. Die was van beide kanten gewoon zeer matig met weinig te geen kansen. Pas na rust werd het een leuke wedstrijd.”

De tweede helft was amper tien minuten onder weg of aanwinst Omar El Aamrani zette AGB op voorsprong nadat hij een paar spelers had uitgespeeld. Cebar: “ Lekker natuurlijk zo’n voorsprong maar in vijf minuten tijd geven we het weg.”

_DSC4928

Hollander en Van Veen buigen in no-time een 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Het gebeurde allemaal nog net in het eerste kwartier. Cebar: “Ik had geen idee wat er allemaal gebeurde. Bij de eerste goal gaat mijn keeper niet vrijuit en bij de tweede gaat er een enorme miscommunicatie aan vooraf.”

_DSC4978

AGB zette steeds meer aan en kreeg ook voldoende kansen om tot scoren te komen. Twee keer werd de paal geraakt voordat Baris Irmak eindelijk de 2-2 kon maken. Dat gebeurde een kwartier voor tijd. De winnende treffer viel uiteindelijk pas in de 89ste minuut via de voet van Lesley van Dams.

_DSC4990

Cebar: “Ik denk dat het wel een verdiende overwinning was. We zijn deze competitie goed gestart met es punten uit twee wedstrijden. We hebben gewoon een aardig ploegje.”

Foto’s Jeroen de Kock

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)