AGB wint gelukkig

Koploper AGB heeft de derby tegen DWS wat gelukkig gewonen met 3-2. Daarmee blijft AGB  de trotse koploper in 3C. Voor DWS wordt het zaak om snel punten te gaan pakken. De ploeg van Romeo Lensa staat inmiddels dik onder de degradatiestreep.
Op een redelijk bespeelbaar veld begon DWS erg sterk en beloonde zichzelf in de 26e minuut met de 0-1 voorsprong. AGB begon darna iets beter te voetballen, maar DWS bleef een lastige tegenstander op het zeer koude sportpark Ookmeer. In de 31e minuut kwam AGB op 1-1 na een strafschop die er pas in tweede instantie inging. Na onoplettendheid in de DWS defensie kwam AGB in de 37e minuut zelfs op 2-1, een beetje tegen de verhouding in.
Na rust een beter AGB dat kansen kreeg om afstand te nemen, maar hier ging het slordig mee om. In de 79e minuut gebeurde dat echter wel: 3-1. Twee minuten later kreeg DWS een strafschop, die benut werd. DWS rook kansen op de gelijkmaker en bleef drukken. De stand veranderde echter niet. Wel eindigde DWS met tien man n een harde overtreding. Na drie minuten blessuretijd vond scheidsrechter Johan Jensch het mooi geweest en was AGB toch wel de gelukkige winnaar.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)