Home / Algemeen / Ajax langer door met Stephan Veenboer en Kenneth Misa Danso

Ajax langer door met Stephan Veenboer en Kenneth Misa Danso

Stephan Veenboer en Kenneth Misa Danso komen ook volgend seizoen uit voor derdedivisionist Ajax. Tijdens het trainingskamp in Malaga bereikten de twee sterkhouders een akkoord met de Amsterdammers om de club trouw te blijven.

“Ik heb het naar mijn zin, ik voel me op mijn plek, het is dichtbij. Ik had ook niet de intentie om weg te gaan. Ik heb al genoeg clubs gehad”, glimlacht Veenboer. De sluitpost is bezig aan zijn tweede seizoen onder de lat van Ajax, nadat hij eerder voor onder meer De Dijk, Almere City en Vitesse keepte. “Vroeger heb ik veel geswitcht en koos ik telkens voor een nieuwe uitdaging. Nu ben ik 31. Een beetje stabiliteit is ook prettig. Derde seizoen is bijna een recordje voor mij, haha.”

Foto: Dini Spil

Ook voor Kenneth Misa Danso was de keuze snel gemaakt: hij wilde graag blijven. Uitgezonderd een kort uitstapje naar Quick Boys (seizoen 2016/17) draagt de vleugelaanvaller nu al zeven jaar het rood-witte shirt. “Na mijn terugkeer dacht ik er al aan hier de komende jaren te willen blijven. Ik voel mij gewoon goed hier en denk dat we kunnen uitgroeien tot een stabiele club in de Derde Divisie. Ik ga hier nog lang niet weg.” Dit seizoen is Misa Danso met acht doelpunten clubtopscorer van de nummer veertien van de Derde Divisie zaterdag.

Foto boven: Richard Maartens

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)