Akkabi (Hoofddorp) breekt neus in duel met teamgenoot

Ibrahim Akkabi moest afgelopen weekend noodgedwongen de strijd eerder staken nadat hij in het met 0-4 verloren duel tegen DCG een gebroken neus had opgelopen. “Aan de zijlijn werd een bal doorgekopt en ik en een medespeler wilde de bal allebei opnieuw koppen. We gingen allebei vol voor de bal en toen kreeg ik per ongeluk een elleboog in me gezicht”.

Akkabi moet van de dokter twee dagen rust houden maar hoopt snel weer zijn eerste stappen op het veld te kunnen zetten. “Ik heb twee dagen bedrust gekregen. Ik heb een licht hersenschudding en mag eigenlijk de deur niet uit. Ik heb net wel even buiten een rondje gelopen om even een frisse neus te halen maar hoop donderdag gewoon weer te kunnen trainen. De fysiotherapeut en de huisarts hebben gezegd dat ik donderdag wel weer zou kunnen trainen mits ik er geen last van heb.”

Zondag speelt Hoofddorp de belangrijke wedstrijd tegen de Quick 1890 en daar zou Akkabi het liefst gewoon aan meedoen: “Ik moet donderdag even kijken hoe het gaat. Misschien speel ik een hele wedstrijd, misschien speel ik niet of misschien blijft het bij een invalbeurt, ik weet het niet. Ik heb deze week natuurlijk ook twee trainingen gemist dus dat zal ook zeker meespelen maar het liefst speel ik die wedstrijd gewoon. Met de pijn valt het in ieder geval wel mee”, besluit Akkabi.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Ton Hofstra

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG