Home / Algemeen / Amstelveen kiest beste speler

Amstelveen kiest beste speler

Wie is de beste voetballer van Amstelveen? Donderdag 24 mei organiseert de website Sportamstelveen.nl  voor de tweede keer het Voetbalgala Amstelveen in poppodium P60. De beste speler krijgt dan de ‘John Bosman Award’ uitgereikt’. De website maakte onlangs de nominaties bekend.

Naast de prijs voor de beste speler worden er ook prijzen uitgereikt aan de beste keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller, coach en talent van het jaar. Tevens worden de topscorers (zaterdag en zondag) in het zonnetje gezet.

Dirk Franken werd vorig jaar door het publiek gekozen tot beste speler van het seizoen.

John Bosman komt zelf de beste speler bekendmaken. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Dirk Franken van het eerste zaterdag team van NFC (zie foto). De vijf genomineerden voor dit jaar zijn: Chris Boer (AMVJ), Joris van Ooijen (Amstelveen Heemraad), Joe Trompert (Nautilus), Bart Zoet (RKAVIC) en Maarten Zwaan (NFC zaterdag).

Naast de vele prijzen zal de avond ook worden omlijst met diverse optredens en een Amstelveense Voetbalquiz.

Wethouden John Levie reikte vorig jaar de prijs uit aan de ‘beste verdediger’

Het Voetbalgala Amstelveen wordt door alle clubs (ABNAmro,Amstelveen Heemraad, AMVJ, Nautilus, NFC, sv Ouderkerk, RKAVIC, RODA ‘23en Sporting Martinus) en de gemeente Amstelveen ondersteunt.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kunt u contact opnemen via info@sportamstelveen.nl

Foto’s: Kimmon Inglessis www.amsterdamman.com

Send this to a friend