Home / Algemeen / AMVJ behoudt maximale score na zege op Hellas Sport

AMVJ behoudt maximale score na zege op Hellas Sport

In Zaandam heeft AMVJ ook het vierde competitieduel gewonnen. Tegen Hellas Sport bekroonde het elftal van Hans Schakel een goede wedstrijd met een 0-4 zege. Door dit resultaat blijft AMVJ koploper in 2A en hebben zij na vier duels twaalf punten. De voorsprong op nummer twee Marken bedraagt drie punten.

AMVJ begon goed aan het duel en zette de thuisploeg direct onder druk. In de 25ste minuut kwamen de bezoekers wat gelukkig op voorsprong nadat een voorzet van Dennis Frijn in het doel belandde. Hierna probeerde Hellas Sport de gelijkmaker op het scorebord te zetten, de Zaandammers slaagden hier echter niet in. Vlak voor rust kwam het elftal uit Amstelveen op een 0-2 voorsprong nadat Rene Boer kon scoren.

Na de onderbreking begon AMVJ niet goed en zette Hellas Sport de gasten onder druk. AMVJ had veel moeite om onder de druk uit te komen, desondanks leverde dit geen schade op. In de 63ste minuut kwam AMVJ tegen de verhouding in op 0-3. Bram Owuse rondde een assist van Jeroen Halsema af en zorgde zo voor de beslissing van het duel. In de slotfase werd het zelfs nog 0-4 nadat Yoram Nelis kon afronden.

AMVJ-trainer Hans Schakel was na de 0-4 zege uiteraard een blij man: “ Ik ben zeker tevreden over deze wedstrijd. We hebben niet veel weggegeven en zelf flink wat kansen gecreëerd. Met vier zeges starten we de competitie natuurlijk uitstekend. Op Marken na hebben we echter wel drie ploegen gehad die waarschijnlijk in het rechterrijtje zullen eindigen. Concurrenten hebben een zwaarder programma gehad, hierdoor geeft de stand op dit moment een vertekend beeld.”