Home / Algemeen / AMVJ boekt tegen BOL haar vierde zege op rij
Foto Karel Stevens

AMVJ boekt tegen BOL haar vierde zege op rij

In de zaterdag tweede klasse A heeft AMVJ de weg omhoog ingeslagen. De ploeg van Hans Schakel boekte tegen BOL haar vierde zege op rij en klimt naar de gedeelde vierde plaats op de ranglijst. Rene Boer voegde weer twee treffers aan zijn totaal toe.

Trainer Hans Schakel ziet dat zijn ploeg met de week beter gaat spelen. Schakel: “We hadden inderdaad wat opstartproblemen. Voor ons doen (Bij AMVJ verandert er nooit zoveel binnen de selectie, red.) moesten we veel nieuwe spelers inpassen. Dat heeft even tijd nodig gehad. Daarnaast beschik ik over achttien spelers die allemaal dachten dat ze in de basis hoorden. Dat gaf wel eens wat strubbelingen. Nu is alles duidelijk en dan zie je ook gelijk resultaten.”

Foto Karel Stevens
Foto Karel Stevens: Devery Boldewijn zorgt vlak nar rust voor de 2-0

Tegen BOL ontsnapte AMVJ aan een vroege achterstand. De bezoekers kregen twee goede kansen maar wisten die niet te verzilveren. Na twintig minuten maakte Rene Boer zijn eerste treffer van de wedstrijd. Toen Devery Boldewijn er vlak na rust 2-0 van maakte leek de wedstrijd beslist, maar binnen vijf minuten zorgde Sietze Brandsma voor de 2-1. De doelpunten volgden elkaar in rap tempo op. Een eigen doelpunt van BOL zorgde er voor dat de marge weer twee werd. De zege kwam vervolgens niet meer in gevaar. Rene Boer zorgde met zijn tweede van de middag voor de 4-1 eindstand.

Foto Karel Stevens: Rene Boer
Foto Karel Stevens: Rene Boer (l) scoorde twee keer tegen BOL

Schakel: “Waar ik vooral erg blij mee ben was de kracht van de invallers. Die waren vandaag echt een versterking. Het pakte allemaal perfect uit. Dit was verreweg onze beste wedstrijd van het seizoen. Waar we de vorige wedstrijden nog wel eens wat geluk hadden of met een klein verschil wisten te winnen was dit echt prefect vandaag. We staan nu dit seizoen voor het eerst in het linker rijtje en daar horen we ook thuis. De komende weken krijgen we Marken en AFC en dan zullen we zien waar we echt staan.”

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van de zaterdag tweede klasse A.

Foto’s Karel Stevens

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)