AMVJ haalt vier middenvelders uit de buurt

AMVJ greep in de slotfase van het seizoen naast het kampioenschap in de zaterdag tweede klasse en werd uitgeschakeld in de nacompetitie. Om die prestatie te evenaren en opnieuw een gooi te doen naar promotie naar de eerste klasse, verwelkomt trainer Hans Schakel vier aanwinsten.

Net als de afgelopen jaren blijft de selectie grotendeels intact. Alleen Ricky Kumar (AFC zaterdag) en Dirk van Moorselaar (stopt) vertrekken bij de zaterdag tweedeklasser. Om dat op te vangen, wordt de club uit Amstelveen op het middenveld versterkt. Verdedigende middenvelders Joop Canes (Swift), Bart Zoet (RKAVIC) en aanvallende middenvelders Robin Telkamp (Amstelveen) en Robin Meerhoff (HBOK) zijn komend seizoen te zien in het bordeauxrood. Daarnaast komen drie spelers over uit de jeugd.

Schakel is tevreden met zijn aanwinsten. “Het afgelopen jaar hadden we een redelijk stabiele achterhoede, alleen was het aantal middenvelders wat laag. Met het vertrek van Ricky en Dirk moesten we ons nu wel versterken. We kregen een hoop aanmeldingen binnen van spelers, maar hebben gericht gezocht. Vier nieuwe spelers is voor ons echt het maximum.”

De criteria zorgen ervoor dat AMVJ de juiste spelers heeft gekozen, meent de oefenmeester. “Wij zijn ervan overtuigd dat deze spelers goed in de groep zullen liggen en voor langere tijd bij AMVJ spelen. Daarnaast zijn het echte versterkingen voor het eerste elftal. Het geeft ons de gelegenheid door te gaan op deze weg. Op dezelfde manier willen we volgend seizoen weer om promotie spelen.”

Foto boven: Robin Telkamp (Hans van Beek)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)