AMVJ komt vroege tegentreffer niet meer te boven

Aan het avontuur van AMVJ in de nacompetitie is vandaag een einde gekomen. Het kon tegen Woudenberg een vroege achterstand niet meer goedmaken. In een matige wedstrijd werd het 0-1 voor de gasten. De eerste wedstrijd was in 2-2 geëindigd waardoor AMVJ is uitgeschakeld.

De thuisploeg had in de beginfase moeite om onder de druk van Woudenberg uit te komen. AMVJ probeerde wel op te bouwen maar de middenvelders konden niet bereikt worden. Na een paar minuten kon doelman Levien Rocha de bal al uit het net vissen. Tom de Greef profiteerde van onoplettendheid in de AMVJ defensie en schoot goed binnen. AMVJ leek van slag door de achterstand en bleef erg rommelig spelen. Het werd wel wat sterker maar tot uitgespeelde kansen leidde dit niet. Een goed schot van Jimmy Jansen werd helaas geblokt door zijn eigen aanvoerder Bram van der Driest.

amvj 1

In de tweede helft was het spel niet veel beter, de creativiteit ontbrak bij AMVJ. Het werd alleen gevaarlijk uit spelhervattingen. Myrisk Asiamah kopte in kansrijke positie in de handen van de doelman. De grootste kans was voor linksback Jeroen Halsema. Na een goede voorzet van de rechterkant kon hij vrij inschieten, maar hij werkte de bal over het doel. AMVJ probeerde er nog een slotoffensief uit te persen maar de vele corners en vrije trappen leverden helaas geen doelpunt op. Woudenberg kon in de slotfase profiteren van de ruimte die ontstond maar de scherpte voor het doel was er niet. Na een paar minuten blessuretijd vond de scheidsrechter het mooi geweest.

Hans Schakel berustte na afloop in de uitschakeling van zijn elftal. Schakel: ‘Ik vind dat Woudenberg vandaag verdiend heeft gewonnen, ze speelden vanuit een prima organisatie. Het was van onze kant niet goed genoeg. Vorige week hebben we verzuimd om te winnen. We hadden toen uit moeten lopen naar 1-3 en dan krijg je vlak voor tijd de 2-2 om je oren. Iedereen is erg teleurgesteld want we willen graag een keer de stap naar de eerste klasse maken. Volgend jaar gaan we het weer proberen.’

Verslag: Maarten Daniëls

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)