AMVJ krijgt dreun

AMVJ heeft vandaag een flinke dreun gekregen. Bij Marken werd er maar liefst met 5-0 verloren en promotie naar de eerste klasse is bijna onmogelijk. Na het feest van vorige week toen AH’78 in de laatste minuut van de verlenging over de knie werd gelegd was de deceptie vandaag groot. Buiten een kleine periode in de wedstrijd was Marken gewoon de betere.

AMVJ had goede hoop dat ook vandaag een goed resultaat neergezet kon worden. In de eerste helft werd dat gevoel bevestigd, maar in de tweede helft was het gedaan. Het scoreverloop maakt dit duidelijk.

19. Daan van den Driest (eigen doel) 1-0
45. (+2) Patrick Leeflang (strafschop) 2-0
60. Guido Boes 3-0
71. Leon Spoorenberg 4-0
85. René Commandeur 5-0

Hiermee is het avontuur van AMVJ tegen Marken normaalgesproken voorbij. Volgende week in de thuiswedstrijd moet het wel erg raar lopen. Een paar vroege goals zou nog iets kunnen opleveren, maar misschien is dat hopen tegen beter weten in. Neemt niet weg dat er nog een mogelijk is voor AMVJ, want er is immers een extra promotieplaats vrijgekomen door het wegvallen van Youngboys. Bij uitschakeling tegen Marken volgende week, krijgt AMVJ een herkansing tegen de verliezer van Benschop-Geinoord, om alsnog promotie af te dwingen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)