Home / Algemeen / AMVJ verliest van Zandvoort en koppositie

AMVJ verliest van Zandvoort en koppositie

Het kan snel gaan in de zaterdag tweede klasse A. Het stuivertje wisselen om de koppositie ijs al weken aan de gang en lijkt voorlopig nog niet tot een einde te zijn gekomen. AMVJ verloor, op eigen veld, met 1-2 van Zandvoort en zakt daardoor naar de derde plaats.

Aanvoerder Mark Schol: “ Ik weet niet precies wat het is bij ons, maar de laatste drie jaar is het na de winterstop steeds een stuk minder. Ook nu lijkt de spirit er wel een beetje uit. Al hadden we niet hoeven te verliezen. Een gelijkspel was wel een terechte afspiegeling geweest.”

AMVJ Zandvoort  2

Na een kwartier kwam de koploper op achterstand (0-1 door Cas de vries) maar Mark Schol zorgde na 25 minuten vanaf elf meter voor de gelijkmaker. Slordig balverlies, toen minuten voor tijd, leverde Zandvoort een vrije trap op. Doelman Rocha was vervolgens kansloos op die vrije trap  van Roberto Molina waardoor AMVJ een gevoelige 1-2 nederlaag leed.

AMVJ Zandvoort  3

Schol: “ We wilden wel voor de winst gaan, maart het zat er gewoon niet in. We waren veel te mak. Het is vreemd om te constateren dat we dat als koploper zijnde niet voor elkaar krijgen. Druk van de koploper wil ik het niet noemen, maar ik kan het ook niet echt verklaren.”

Mark Schol

AMVJ zakt door de nederlaag naar de derde plaats. De achterstand op de nieuwe koploper bedraagt echter maat twee punten. Schol: “Zaterdag gaan we naar Zunderdorp voor de wedstrijd tegen HBOK. Als we die winnen nemen we de eerste plaats weer over. Er is dus zeker nog  iets verloren.”

AMVJ Zandvoort 1

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van de zaterdag tweede klasse A.

Foto’s John Beckman

 

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)