Arsenal houdt goede reeks tegen Sporting Martinus vast

In de derde klasse C kon Sporting Martinus voor de elfde keer op rij niet winnen. ASV Arsenal was met 6-0 veel te sterk. Raymond Alexandre en Said Saidi Amor namen allebei drie doelpunten voor hun rekening. Arsenal houdt nog steeds zicht op het winnen van de tweede periode.

Arsenal kwam na veertig seconden al op voorsprong dankzij Raymond Alexandre. Daarna maakte Alexandre ook de 0-2. Na twintig minuten maakte Said Saidi Amor er zelfs 0-3 van. Vlak voor de rust maakte Alexandre zijn hattrick compleet met de 0-4. Coach Iwan Zandwijken: “De jongens wilde het graag. We zaten er goed op en dat betaalde zich vandaag goed uit.”.

juichen arsenal

In de tweede helft kwam de score pas laat op gang. In de tachtigste en 87ste minuut nam Amor nog twee doelpunten voor zijn rekening en bepaalde daarmee de eindstand op 0-6. Amor scoorde nu acht keer in twee wedstrijden.

Zandwijken: “In de tweede helft was de concentratie van de jongens een beetje weg. Hoewel Martinus niet echt in de wedstrijd zat kregen ze hierdoor wel meer balbezit. Toch heeft dit niet tot kansen geleid voor Martinus. Ik vond onze linksback Rashan Wolff  de beste man. Hij kwam steeds goed op en nam ook nog een serie assists voor zijn  rekening.”

Said Saidi AMor (m) nam weer drie treffers voor zijn rekening
Said Saidi Amor (m) nam weer drie treffers voor zijn rekening

Arsenal staat nu op de vierde plaats in de tweede periode. Mede door het verlies van AGB stijgt de club twee plekken en is het verschil met de koploper Bloemendaal nog maar twee punten. Ondanks de kleine achterstand houdt Zandwijken zich nog niet met die prijs bezig.  Zandwijken: ” Ik kijk nog steeds naar onder. Daar wil ik uit weg blijven. Dat vind ik het belangrijkste.”

phoca_thumb_l_DSC04580-2

Martinus heeft inmiddels al elf duels op rij niet weten te winnen en staat al weken op de laatste plaats met slechts acht punten uit zestien duels.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en  het programma op de klassenpagina van zondag 3C