Home / Algemeen / Arsenal pakt eerste punten in derde klasse

Arsenal pakt eerste punten in derde klasse

In de zondag derde klasse C heeft promovendus Arsenal haar eerste drie punten binnen. De ploeg van Iwan Zandwijker was met 2-0 te sterk voor Sporting Martinus uit Amstelveen. Raymond Alexandre scoorde beide treffers.

Vooral van Amstelveense zijde was het niet best wat er vertoond werd. De ploeg van Kees Koedood moest het vooral hebben van ‘dode’ spelmomenten. Een paar corners en een enkele vrije trap was het enige dat Martinus liet zien. Nick Ruijmgaart, doelman van Arsenal, stond twee keer goed op zijn plek op een kopbal van Wever.

Arsenal Martinus

Arsenal nam steeds meer het initiatief. Vooral de indraaiende corners van de Amsterdammers zorgde voor het nodige gevaar. Uit een van die corners was het uiteindelijk raak. Raymond Alexandre nam de corner en draaide er direct in. Keeper Thomas Bark raakte de bal nog wel aan.

Een kwartier na rust is het 2-0 als Alexandre weer scoort. De aanvaller spelt Mo Tissoudali uit en kan zo richting doelman Bark lopen en de 2-0 maken. In het resterende half uur raakte Martinus, uit een vrije trap, nog de paal.

Foto’s Martinianen.nl

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)