Home / Algemeen / Arsenal-speler Raymond Alexandre opnieuw lang uitgeschakeld

Arsenal-speler Raymond Alexandre opnieuw lang uitgeschakeld

Voor Arsenal-speler Raymond Alexandre sloeg het noodlot afgelopen zondag opnieuw toe. De aanvaller van Arsenal werd tegen VVA/Spartaan tien minuten voor tijd hard onderuit gehaald en brak hierbij zijn enkel.

“Ik maakte een actie aan de zijkant en mijn tegenstander moest aan de noodrem trekken”, zegt de aanvaller over de overtreding die voor de breuk zorgde. “Het was heel vervelend, want ik stond er pas tien minuten in. Nu moet ik weer lang revalideren.”

Voor de 27-jarige speler betekent dit dat hij al voor de vierde keer in zijn carrière onder het mes moet. “Je denkt er over na om helemaal te stoppen. Maar daar is het spelletje te leuk voor. Je bent het op een gegeven moment zat om te revalideren. Ik heb vorig jaar meer bij de fysio gezeten dan ook het veld gestaan.”

De actie waar Raymond Alexandre (l) tegen VVA/Spartaan zijn enkel breekt
De actie waar Raymond Alexandre (l) tegen VVA/Spartaan zijn enkel breekt

Alexandre wordt volgende week aan zijn enkel geopereerd en zal daarna weer lang aan de kant staan. “Ik kan na de operatie sowieso zes weken niets doen. Daarna kan ik beginnen aan mijn revalidatie en hoop ik vlak na de voorbereiding de training weer te kunnen hervatten. Tot dan zal ik proberen mijn team vanaf de zijlijn aan te moedigen. Maar op dit moment gaat dat lastig met het gips.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: Raymond Alexandre